Проводя много времени в библиотеке, где много кулинарных книг, я решил присмотреть те рецeпты, которые могут быть интересными. Пока просматриваю салаты. Вот этот может быть интересным: крабовая масса не дефицит, всё относительно легко и быстро. Единственное, что настораживает, лайм кислый и киви кисловат - имеет ли смысл добавлять что-либо естественно сладковатое, как вы думаете? Скажем, совсем немного манго, и кислоту может сбалансировать, и жёлтый цвет не помешает.
Ingredients:
1/2 lime
80 gr crab meat
2 ripe kiwis, peeled and cut into small cubes
1 shallot, finely chopped
10 sm piece of cucumber, deseeded and cut into small cubes
4 slices of bread
1 tbsp soft butter
Method
1. Add to the crab 1/2 tsp of lime zest.
2. Add kiwi, shallot and cucumber, then squeeze over the lime juice and toss. Season.
Toast the bread and spread the butter, arrange on a plate next to a bowl of the crab tartare.
Ingredients:
1/2 lime
80 gr crab meat
2 ripe kiwis, peeled and cut into small cubes
1 shallot, finely chopped
10 sm piece of cucumber, deseeded and cut into small cubes
4 slices of bread
1 tbsp soft butter
Method
1. Add to the crab 1/2 tsp of lime zest.
2. Add kiwi, shallot and cucumber, then squeeze over the lime juice and toss. Season.
Toast the bread and spread the butter, arrange on a plate next to a bowl of the crab tartare.
Comment