Сообщение от Xaoc
Посмотреть сообщение
Объявление
Collapse
No announcement yet.
мясо с овощами
Collapse
X
-
Сообщение от sksksk Посмотреть сообщениена самом деле не только. они могут быть тащемта везде.Navigare necesse est vivere non est necesse
Comment
-
Сообщение от sksksk Посмотреть сообщениеэто волнует тех кто пытается ест правельно я думаю. так вот - с майонезом не готовят очень редко. с ним не готовят никогда.
Comment
-
Сообщение от Xaoc Посмотреть сообщениеНачав читать тему с конца замечу что куриные крылышки в майонезе в гриле очень неплохо идут под Столичную.
а вот кстате раша это единсвеный маркет в мире где продажи майонеза превосходят продажи кетчупа по вольюму.
Comment
-
Сообщение от sksksk Посмотреть сообщениечто именно тошниловка и что лучще карбонары?
Comment
-
Сообщение от sksksk Посмотреть сообщениев кальве я понимаю?
а вот кстате раша это единсвеный маркет в мире где продажи майонеза превосходят продажи кетчупа по вольюму.
Comment
-
Сообщение от Xaoc Посмотреть сообщениеболонис соус.по мне так.италиан соусы разнообразны и бывали интереснеe
With a solemn decree of the Accademia Italiana della Cucina – the Italian Academy of Cuisine, the present was notarized and deposited in the Palazzo della Mercanzia, the Chamber of Commerce of the City of Bologna on the 17th of October 1982.
Ingredients
300 gr. beef cartella (thin skirt)
150 gr. pancetta, dried
50 gr. carrot
50 gr. celery stalk
50 gr. onion
5 spoons tomato sauce or 20 gr. triple tomato extract
1 cup whole milk
Half cup white or red wine, dry and not frizzante
Salt and pepper, to taste.
Procedure
The pancetta, cut into little cubes and chopped with a mezzaluna chopping knife, is melted in a saucepan; the vegetables, once again well chopped with the mezzaluna, are then added and everything is left to stew softly. Next the ground beef is added and is left on the stovetop, while being stirred constantly, until it sputters. The wine and the tomato cut with a little broth are added and everything left to simmer for around two hours, adding little by little the milk and adjusting the salt and black pepper. Optional but advisable is the addition of the panna di cottura of a litre of whole milk at the end of the cooking.
подавать с яичной пастой.
Comment
-
Люблю темы про продукты, еду и т.п. Может кто-нибудь объяснить, почему очень часто иронизируют над сочетаниями "пельмени с хлебом" и "макароны с хлебом"? Макароны и хлеб содержат углеводы, витамины группы Б, баластное вещество и ещё всякие компоненты. Вроде всё это полезно. В чём тогда ирония?
Comment
-
Сообщение от sksksk Посмотреть сообщениеThe Classic Bolognese Ragù according the Accademia Italiana della Cucina
With a solemn decree of the Accademia Italiana della Cucina – the Italian Academy of Cuisine, the present was notarized and deposited in the Palazzo della Mercanzia, the Chamber of Commerce of the City of Bologna on the 17th of October 1982.
Ingredients
300 gr. beef cartella (thin skirt)
150 gr. pancetta, dried
50 gr. carrot
50 gr. celery stalk
50 gr. onion
5 spoons tomato sauce or 20 gr. triple tomato extract
1 cup whole milk
Half cup white or red wine, dry and not frizzante
Salt and pepper, to taste.
Procedure
The pancetta, cut into little cubes and chopped with a mezzaluna chopping knife, is melted in a saucepan; the vegetables, once again well chopped with the mezzaluna, are then added and everything is left to stew softly. Next the ground beef is added and is left on the stovetop, while being stirred constantly, until it sputters. The wine and the tomato cut with a little broth are added and everything left to simmer for around two hours, adding little by little the milk and adjusting the salt and black pepper. Optional but advisable is the addition of the panna di cottura of a litre of whole milk at the end of the cooking.
подавать с яичной пастой.
Comment
-
Сообщение от Semipro Посмотреть сообщениеЛюблю темы про продукты, еду и т.п. Может кто-нибудь объяснить, почему очень часто иронизируют над сочетаниями "пельмени с хлебом" и "макароны с хлебом"? Макароны и хлеб содержат углеводы, витамины группы Б, баластное вещество и ещё всякие компоненты. Вроде всё это полезно. В чём тогда ирония?Navigare necesse est vivere non est necesse
Comment
-
Сообщение от Semipro Посмотреть сообщениеКрасивая картинка, хороший рец%%%. Смутило одно: зачем томатная паста, может, лучше помидоры свежие использовать? Или паста тоже какая-то натуральная?
Comment
-
Сообщение от sksksk Посмотреть сообщениеThe Classic Bolognese Ragù according the Accademia Italiana della Cucina
With a solemn decree of the Accademia Italiana della Cucina – the Italian Academy of Cuisine, the present was notarized and deposited in the Palazzo della Mercanzia, the Chamber of Commerce of the City of Bologna on the 17th of October 1982.
Ingredients
300 gr. beef cartella (thin skirt)
150 gr. pancetta, dried
50 gr. carrot
50 gr. celery stalk
50 gr. onion
5 spoons tomato sauce or 20 gr. triple tomato extract
1 cup whole milk
Half cup white or red wine, dry and not frizzante
Salt and pepper, to taste.
Procedure
The pancetta, cut into little cubes and chopped with a mezzaluna chopping knife, is melted in a saucepan; the vegetables, once again well chopped with the mezzaluna, are then added and everything is left to stew softly. Next the ground beef is added and is left on the stovetop, while being stirred constantly, until it sputters. The wine and the tomato cut with a little broth are added and everything left to simmer for around two hours, adding little by little the milk and adjusting the salt and black pepper. Optional but advisable is the addition of the panna di cottura of a litre of whole milk at the end of the cooking.
подавать с яичной пастой.
Comment
-
Сообщение от Xaoc Посмотреть сообщениеутомительный процес и сам ленив стал,а так бы забацал такой хавчик,я ж не гурман.просто зае..ли будни и хочется разнообразного чего то
Comment
-
Сообщение от Thor Посмотреть сообщениеА гамбургер из мака полезен? Хлеб, котлета, помидор, салат.
Comment
Comment